Riha ve ilçelerinde DEM Parti coşkusu büyüyor

Seçimler yaklaşırken saha çalışmalarını arttıran DEM Parti, Riha'da halkla buluşurken, esnafı, işçileri, kurumları ziyaret etti.

RIHA SEÇİM ÇALIŞMASI

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM Parti) Riha’da seçim çalışmaları merkez ve kırsal ilçelerde devam ediyor.

 
EYYÜBİYE
DEM Parti Riha Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayı Celaleddin Erkmen, merkez Eyyübiye Belediye Eşbaşkan Adayları Adalet Eriş ile Halil Akbaş seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan fabrika emekçilerini ziyaret etti. İşçilerle bir araya gelen eşbaşkan adayları, emekçilerin sorunlarını dinledi. Erkmen, "DEM Parti Urfa’ya, Urfa DEM Parti’ye çok yakışacak” dedi.


KARAKÖPRÜ
Riha Büyük Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayı Gülşen Özer ise merkez Karaköprü ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı. DEM Parti Karaköprü Belediye Eşbaşkan Adayı Rıdvan Yavuz’un içinde yer aldığı heyet ile birlikte Ufuk Eğitim Kurumları’nı ziyaret eden Gülşen Özer, okulun müdürü, öğretmenleri ve kurucuları ile eğitim ile ilgili sohbet etti. Heyet daha sonra Riha Ziraat Mühendisleri Odası’nı (ZMO) ziyaret etti.

 
HALİLİYE
Merkez Haliliye ilçesinde yapılan çalışmalara ise DEM Parti Riha Milletvekili Mithat Sancar da dahil oldu. Belediye Eşbaşkan Adayları Sema Ateş ve Suphi Yılancı ile Bağdat, Avrupa ve Japon Pasajı'nda esnaf ziyareti gerçekleştiren Sancar, partisinin demokratik yerel yönetimlere dair tutumunu anlattı, esnaflardan destek istedi.
CURNÊ REŞ
Riha’nın Curnê Reş ilçesinde adaylar Garip Yaşil ve Seyhan Paydaş merkez mahallelerdeki muhtar adaylarını ziyaret etti. Çalışmalar daha sonra Tekstil Atölyeleri ve esnaf ziyaretleri olarak devam etti.

 
HEWAG
DEM Parti Riha Milletvekili Ömer Öcalan, Hewag ilçesinde partisinin seçim çalışmalarına katılarak destek verdi. Heyet, Hewag Belediyesi eşbaşkan adayları İsmail Yıldız ve Aygül Kapıkayalı ile gezdikleri kırsal mahallelerde büyük bir coşkuyla karşılandı. Ziyaretler gün boyu Goynîk, Ûzûn, Bûrc, îrme, Îrce, Mogalcîk, Kûrmî, ve Tosîn kırsal mahallelerinde devam etti.


SERÊKANİYÊ
Serêkaniyê ilçesinde ise belediye eşbaşkan adayları Rahşan Yazar ve Uğur Kahraman yağışlı havaya rağmen çalışmalarını sürdürdü. Eşbaşkan adayları, ilçede faaliyet yürüten rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etti. Adaylar, kurum yetkilileri, eğitmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Ardından ev ziyaretleri, kadın ve gençlerle toplantılar düzenlendi. Sandık güvenliğine ilişkin düzenli toplantıların devam ettiği Serêkaniyê’de adaylar daha sonra projelerini anlattıkları el kitapçıklarını esnafa dağıttı.

Çalışmalar ilçe genelinde tüm mahalle komisyonları tarafından yürütülmeye devam ediyor.